lauantai 14. huhtikuuta 2007

Tervehdys, kanssamyssyilijät!

Päätinpä minäkin, että voisi sitä tässä muutaman myssyn ennen kesän tuloa tehdä... Valmiita suunnitelmia ei ole kovin kummoisia, mutta eiköhän ideoita synny ja valmistakin tule, kun tästä hieman laittaa aivonystyrät töihin.

Elämästäni, käsitöistä ja muista ihmeellisistä asioista voi lukea blogistani, tervetuloa visiitille!

Tervehdys kaikille!

Suunnitelmia olisi paljon, vaan ehtisipä vielä toteuttaakin useimmat niistä. Tarkoitus olisi ainakin neuloa joku panta tyttärelle ja haaveissa toteuttaa lierihattu itselle. Mutta tahtoopi tuo ansiotyö haitata hyvää harrastusta. Kummitytölle voisi jonkun kesähatun tehdä myös.

Aika näyttää mitä ehdin saada itse valmiiksi. Aion kuitenkin innolla seurata teidän kaikkien muiden aikaansaannoksia. Tarinointia neulomisistani ja vähän muustakin lisää blogissani.

Huomisaamuna jälleen työvuoro, joten vielä vähän aikaa jaksan neuloa sohvan nurkassa.

Hauskaa illan jatkoa!

Hei,

Minäkin lähden mukaan tekemään myssyjä. Mielessä on ainakin perinteinen mansikka/mustikkapipo.

Liina/blogiton ainakin toistaiseksi

Eka pipo valmis!

Neuloin eilen illalla ja vielä vähän tänäänkin, ja kesämyssy naperolle on valmis:-) Ohje on uusimmasta Modasta, siis siitä se Sublime-kukkahattu, ja minä käytin lankana Tennesseetä. Tuli ihan kiva, paitsi että ehkä vähän liian iso - tosin lapsen vaatteissa se ei ole mikään ongelma;-)

Myssyviikot

Minäkin osallistun myssyviikoille. Tarkoitus olisi saada aikaiseksi lapsille muutamat pipot/myssyt. Oma blogi löytyy osoitteesta www.Vaa65pukka.vuodatus.net .

Terv. Vaapukka

Helou!

Onpas mukavaa, miten monta myssylijää on jo tullut mukaan.

Kaikille tähän mennessä ilmoittautuneille olisi pitänyt lähteä kutsu, paitsi Rouva Oranssille ja Katiijalle, joiden sähköpostiosoitteita ei ainakaan vielä ole kuulunut.
Jos muuten huomaatte, että blogilinkeissä tai niiden nimissä on jotain outoa, tuuppikaa vähäsen, niin korjaan niitä sitten tolalleen.


Moni on jo ehtinyt vastata kutsuun, joten nyt sitten puikot viuhumaan ja hyviä kesämyssymalleja tekemään.

Kunhan saan omat keskeneräiset (älkääkä kysykö, montako niitä on) tekeleeni vähän edistymään, alan itsekin katsoa kesälakkimalleja enemmän sillä silmällä.


Näyttäkää täällä rohkeasti kuvia, niistä sitten muutkin saavat ideoita ja vinkkejä.

Tervetuloa, mukaan mahtuu edelleen!

Myssyilenpä minäkin

Olen suunnitellut hattujen tekemistä äitienpäivälahjoiksi isoäideilleni, kivan ohjeenkin virkattuun kesähattuun olen jo bongannut yhdestä vanhasta Kotiliedestä (tarkemmin sanottuna kesäkuun Kotiliedestä vuodelta 2005). Tulivat siis mukavaan ja sopivaan kohtaan nämä myssyviikot. Oma blogini on Hannaliinin neuleet.
Mukavaa myssyilyä kaikille!

Kesä mielessä

Osallistun myssyviikoille kesäinen hattu mielessä!

Uusi ilmoittautuu

Hei!

Täytyihän minunkin päästä mukaan myssyilemään, pipoihminen kun olen. Kiitos vain kutsusta!

To do -listallani on pitkään hengannut aikuisten versio perinteisestä kypärämyssystä vaellusreissuille, onhan se lämmin, helppo kantaa, mukava päässä myös teltassa nukkuessa, ja suojaa korvat sekä tuulelta että hyttysiltä. Kaveripiiriin siunaantuneille pikkuisillekin olisi kiva tehdä jotain mukavaa ja puuvillaista kesäksi. Katsotaan, mitä keksin. :)

Aiempiin aikaansaannoksiini ja -saamattomuuksiini voi tutustua blogissani (Elinan neuleblogi).

perjantai 13. huhtikuuta 2007

Testing testing... Mukana siis ollaan. Suunnitelmissa on muutama kesälärä lapsukaisille, ehkä sukulaisiakin voisi lahjoa. Itselle voisin tehdä jonkunlaisen kolmiohuivin, kesähattuihminen en oikein ole.
Tässä nyt samalla tiedustelisin, sattuisiko joltain löytymään niiden ihanien mansikka- ja mustikkapipojen ohjetta? Olen kissojen ja koirien kanssa metsästänyt vaan eipä löydy ei... Lapsilla oli pienempinä semmoiset, torilta ostetut vaan onhan se synti ja häpee toisten tekemiä ostaa kun itsekin vois tehdä =)

Myssyjä

olisi tarkoitus ryhtyä minunkin tekemään. Itselleni olen suunnitellut pitsibaskeria, mutta valmista ohjetta en ole vielä löytänyt. Toistaiseksi etsitty vain googlesta. Ehdotuksia otetaan vastaan! En jaksaisi alkaa kehitellä kovin monimutkaisia viritelmiä itse.

Pojalle olisi tarkoitus tehdä myös jonkinlainen pipo, muttei siitäkään vielä ole valmista ajatusta. Yhden jo muutama viikko sitten tein, mutta siitä tuli hiukan liian pieni, eikä ole oikein tullut pidettyä, varsinkaan kun kypärämyssyn vielä tarvitsee pipon alle.

Blogi minulla on myös, saa käydä tutustumassa! Keväistä viikonloppua kaikille!

Mukana

Mukana minäkin.Yritän tehdä ainenkin yhden myssyn nyt tekeillä olevan lisäksi. Oma blogini on Sinikan käsityöt . Nyt on siis kesken veljentytölle hattu.

mukana

No niin - minäkin aloitan myssyilyn teidän seurassa. Myssyilyn lisäksi tässä on näköjään opeteltava "vähän" uutta blogisysteemiäkin. Vaan oppia ikä kaikki (eiks nii?)

Myssyilyssä on tarkoitus minun kohdallani tehdä pari tarpeellista päähinettä.

Kiva päästä neulomaan ja virkkaamaan kanssanne. Odotan innolla, että vastaan tulee uusia ohjeita. Vanhatkin ohjeet näyttäät uusilta, kun ne tehdään erilaisilla langoilla tai sävelletään oman maun mukaan.

Minäkin!

Hihhei! Minäkin tänne itseni lykkäsin. Lupaan tehdä ainakin sen yhden myssyn. Nyt kun se on julkistettu, pakko ruveta etsimään lankaa ja mallia...Hih! Oma blogini: Puikkoterapiaa

Tere!

Miekin päätin lähteä mukaan myssyilemään :) Ja palkinnonkin lupaan lahjoittaa, jotain pientä ja pehmoista. Blogini löytyy osoitteesta http://vanhatalo.vuodatus.net

Myssyviikkoihin mukaan

Mukaan pääsin minäkin ja vielä osasin kirjautua sisään. Pienet sukulaiset kaipaavat kesäpipoja, joten puikot heilumaan. Aloitettu on jo Ullan ohjeella Bluebell

Pipoja suunnitteilla

Hih, olenko eka joka liittyi myssyviikkoihin:-) Minut löytää siis blogistani.

Suunnittelin juuri tänään että naperolle pitäisi ainakin tehdä kevätulkoiluasuun sopiva pipo. Katselin tuota Modan kukkahatun ohjetta että se voisi sopia myös Tennesseen tiheyteen. Joten sellainen pipo punaisesta Tennesseestä varmaan pääsee puikoille jo viikonloppuna:-)

Tervetuloa!

Myssyviikot kevääksi ja kesäksi alkavat!


Nyt kaikki mukaan neulomaan, virkkaamaan tai solmuilemaan kaikenlaisia hauskoja kesälakkeja!

Hiuspannat, baskerit, hellehatut, solmustetsonit ja vaikka antennipipot kunniaan ja kesää odottamaan!


Myssyviikot kestävät 15.4 - 15.5. 2007 ja myssyilyn tarkoituksena on innostua ja inspiroitua myssyjen ja muiden kesälakkien tekemisestä, jakaa ideoita, etsiä vanhoja ja luoda uusia ohjeita.


Mukaan pääsee ilmoittamalla tämän postauksen kommenttilaatikkoon toimivan sähköpostiosoitteeseensa, johon kutsu lähetetään.
Jos sinulla on jo toimiva käyttäjätili Bloggerissa, käytä samoja tunnuksia. Jos olet uusi Bloggerin käyttäjä, luo kutsun tullen itsellesi Bloggerkäyttäjätili.
Bloggerin käyttö on varsin helppoa ja toimii nykyään suomenkielellä, joten tulkaa rohkeasti mukaan!

Ilmoita samalla (ilmoittautuessasi) blogisi osoite, jos sinulla sellainen on sekä käyttämäsi nimimerkki tai nimi.

Myssyily perustuu ensisijaisesti omatoimiseen postailuun. Laittakaa tänne paljon kuvia, juttuja, ohjelinkkejä, kommentteja!
Kyseessä ei ole kilpailu. Olisi kuitenkin mukavaa, jos pitäisitte kirjaa valmistuneista päähineistä.


Ilmoittautuminen alkaa heti, mutta mikäli osallistujia on paljon, olkaa kärsivällisiä. En välttämättä ehdi kaikkia kutsuja lähettää saman tien. Mikäli joukko paisuu kovin suureksi, voidaan tarvita apulaispäälliköitä, joten tähän tehtävään voi halutessaan ilmoittautua kommenteissa.

Palkintolahjoituksia otetaan mieluusti vastaan ja alustavasti ainakin Ira on luvannut lahjoittaa yhden palkinnon.

Palkinnot arvotaan tai jaetaan lahjoittajien toivomilla perusteilla tämän varsinaisen tempauksen päätyttyä osallistujien kesken.

Myssyily voi toki jatkua puolivillaisen epävirallisesti tempauksen jälkeenkin, jos niin sovitaan, mutta laitetaan aluksi nyt tällainen määrämittainen aika.

Edit. epävirallinen ilmoittautumisen takaraja on tiistai, 24.4. 2007.


Myssypäällikkö on tavoitettavissa myös blogissa 10 puikkoa langalla.


Myssypäällikkö poistuu takavasemmalle odottelemaan ilmoittautumisia ja potemaan jomottavaa niska-hartia-pää-kokovartalosärkyä.