lauantai 12. toukokuuta 2007

Vauvanmyssy ja värikäs Nalle-pipo
Olisin varmaan tehnyt tuon virkkausreunapipon puuvillasta, jos olisi löytynyt tarpeeksi sopivia lankoja, mutta otin harjoittelun kannalta ja tein kotoa löytyvistä Nalle / Nalle Colori langoista tämän. Puikkokoko 3 mm. Kuusi virkattua ruutua ja neulotussa osuudessa 112 s. Kavennukset ei parhaat mahdolliset. Joka puikolla ja joka kerroksella. Pää pipossa on 7 v. Halusi itse syvän pipon. (Itse olisin tehnyt ainakin sentin vähemmän ennen kavennuksia. Nyt oli 14,5 cm korkeutta kaikkinensa ennen kavennuksia.)


Vihreän Nallen ostin hiljattain. Siitä tein ensin tuon vauvanlakin työkaverin vauvalle ja tietysti kerästä on jäljellä vaikka kuinka. On muuten paljon karheampi lanka kuin nuo N Colorit. Taitaa pehmeys / karkeus riippua aika paljon väriaineista. - - - Oppisinpa ostamaan edes Woolia tuon Nallen sijasta, jos tulee vastustamaton langanostohalu, enkä pääse keskustan kaupoille.
Vielä kutkuttaa tehdä puuvillasta tuo värikäs pipo ja kokeilla Jaques Custeau -pipoa sekä puuvillasta että villasta, mutta lupasin ensin tehdä jonkun UFOn pois kuljeksimasta. Eli kiitän seurasta ja jatkan myöhemmin myssyilyä omaan tahtiini. Järkyttävän paljon niitä hattusia onkin valmistunut porukalla. Itselläni vain kolme. (Oli sukkakiireitä äitienpäivän takia.)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos mielenkiintoinen blogi