maanantai 14. toukokuuta 2007

Viime aikoina olen neulonut pakkomielteen vallassa sukkia. Viime viikonloppuna sitten havahduin huomaaman että, myssyviikot päättyvät jo tiistaina. Mihin ihmeeseen se kuukausi on oikein kadonnut? No joka tapauksessa rupesin viimein miettimään myssyilyäkin. Vaihtoehtoina oli sekalainen kokoelma Novita Tennesee-lankoja ja muutama kokeeksi ostettu kerä Novitan Bambu-lankaa. Bambu-lanka oli uusi tuttavuus, joten se pääsi puikoille ja neuloin pikapikaa peruspipot Pikkuveljelle ja Isosiskolle.
Pikkuveljen pipo Novitan Bambu-lankaa (95 silmukkaa ja 3 mm puikot). Mallineuleena 2 o 2 n ribbi, jota yritin hieman rikkoa nurjin silmukoin neulotuilla neliöillä. Kuviointi on aikalailla huomaamaton. Aluksi pipo hieman kiristi, mutta käytön myötä se on jo vähän venahtanut.

Isosiskolle tekaisin Ullan Rinsessapipon Novitan Bambu-langasta. Silmukoita loin 105 ja puikot oli edelleen 3mm. Tämä mock cable-mallineule oli nopeaa ja hauskaa neulottavaa. Ohje joutui ennenaikaisesti hukkaan, joten jouduin sompailemaan päälaen kavennukset parhaani mukaan.

Ei kommentteja: