tiistai 17. huhtikuuta 2007

Hei!

Tosi hauskaa, kun niin moni on jo päässyt alkuun myssyilyssä ja kesäpipoilussa!


Valmiista myssyköistä löytyy aina paljon ideoita muillekin ja saattaapi joku unohtunut varastolankakin muistua mieleen valmiita kesämyssyköitä ihastellessa. Inspiraatiota ja sopivaa aikaa aloittamiseen itse vielä odottelen.
Tuumailin juuri viikonloppuna, että pitäisi varmaan työntää noita meidän sakin karvalakkeja ja huopamyssyjä vähän peremmälle vaatekomerossa. Tulisi paremmin tilaa kesäisemmille myssyköille sekä hattuhyllyssä että ajatuksissa.Tämän päivän aikana pyrin taas saamaan ajan tasalle kutsut sekä blogiosoitteet. Toivottavasti ette ole joutuneet kovin pitkään odottelemaan kutsuja. Jos vuorokauden sisään ei ala kuulua kutsua tai tulee jotain muuta hämminkiä, niin huikkailkaa rohkeasti uudelleen.
Ainakin yksi ilmoittautuminen oli kadonnut roskapostikansioihin, enkä ehkä huomaa kaikilta erikseen kysellä kutsujen tai osoitteiden perään.

Varmimmin ilmoittautumisviestit tulevat perille tuolta ihan ensimmäisestä ilmoittautumispostauksesta, sitä lupaan tarkkailla ainakin ensi viikkoon asti päivittäin.

Luultavasti kuun vaihteen tienoilla tulee vähän pitempiä viiveitä päivityksiin minun osaltani ja siksi epävirallinen ilmoittautumistakaraja on ensi viikon tiistaina.

Muistakaa ilmoittaa sähköpostiosoitteenne joko tänne kommentteihin tai minulle sähköpostiini. Ilman osoitetta en pysty blogikutsua lähettämään!
Poistan osoitteet tuolta kommenteista sen jälkeen, kun olette päässeet kirjautumaan mukaan.

Palkintoja saa edelleen lahjoittaa, tähän mennessä Ira ja Alisanmamma ovat luvanneet lahjoittaa palkinnot ja itsekin olen pientä arvontapalkintoa kehittelemässä.


Ja sitten taas kesäpipoja neulomaan tahi virkkaamaan!

Ei kommentteja: