keskiviikko 18. huhtikuuta 2007

Moi taas!

Tervetuloa mukaan myssyilemään kaikki uudet ja vanhat myssyilijät!!
Meitä on jo yli 30, joten aikamoinen pino pipoja taidetaankin taas saada aikaan.


Vautsi-vau, mitä hienoja pipoja, hattuja ja myssyjä on jo valmistunut!!!
Tässä alkaa kohta omatkin sormet syyhytä :).Lisäsin muuten tunnisteisiin "valmis", jonka voi tästä lähtien laittaa aina valmistuneiden päähineiden postauksiin. Jos haluatte, myös aiemmin valmistuneisiin voi käydä jälkeen päin lisäämässä tuon tunnisteen. Olisi aika hauskaa saada yhdellä napin painalluksella kaikki valmistuneet myssyt näkyviin.
Minäkin voin jonain rauhallisena iltahetkenä naputella niitä tunnisteita ajan tasalle, vaikken muuten toisten postauksiin puutu.


Nyt olen laittanut Omien Blogien linkkejä ajan tasalle.
Jos tämä porukka vielä kovasti paisuu, jätän ehkä jossain vaiheessa loput linkit lisäämättä, ne kun alkavat viedä aika paljon tilaa tuosta sivupalkista.


Huom vielä! Ilmoittautumisaika päättyy virallisesti 24.4. 2007!

2 kommenttia:

AnneM kirjoitti...

saiskos tähän näkyviin useamman postauksen kuin nyt? Kun ei ehdi joka päivitystä käydä kurkkaamassa, ja selaaminen on hankalaa... eikös tänne saa asetuksiin vaik kuin monta postausta etusivulle?

Helmis kirjoitti...

Jeps, hyvä huomio annem. Itsas mun olikin tarkoitus vaihtaa nuo asetukset sitten, kun alkaa tulla enemmän pipoja ja päivityksiä.

Nyt pitäis etusivulla näkyä aina 3 päivää. Vanhemmat tekstithän saa napsauttamalla alareunan "vanhemmat tekstit" nappia, mut onhan se mukavampi, että näitä näkyy tässä saman tien enemmän :).