torstai 17. toukokuuta 2007

Töttöröttöröö!!

No niin, arvoisat myssyilijät!

Monenmoisten kevätpuuhien lomassa pääsin vihdoin arpomaan myssyviikkojen palkinnot.
Palkintoja lahjoittivat Ira ja alisanmamma, kiitos oikein oikein paljon molemmille lahjoittajille!!

Oma palkintoni arvotaan poikamyssyehdokkaiden kesken ja kuten kaiken vekslaamisen jälkeen jo tuli todettua, poikamyssyehdokkaita voi kisaan vielä kilvan ideoida ensi sunnuntaihin asti.


Myssyillä voi toki muutenkin yhä edelleen, nythän niitä kesämyssyjä tosissaan tarvitaan.
Voitte edelleen käydä laittamassa uudenlaisia myssytoteutuksia tänne näytille, jos muistatte ja viitsitte. Pidetään tämä myssyblogi jonkinlaisena idea- ja inspiraatioarkkuna.

Niin, ne palkinnot.
Myssyblogiin kirjautui mukaan 50 osallistujaa ja pitkälti toistasataa myssyä saatiin aikaan.
Näiden 50 blogiin kirjautuneen kesken suoritin arvonnan satunnaislukusysteemillä. Meidän Neiti Esikoinen sanoi mistään mitään tietämättä kaksi lukua 1 ja 50:n väliltä ja nuo luvut olivat 23 ja 49.
Otin esille osallistujalistan, joka näkyy ainoastaan tämän blogin pomolle (= minä) ja jossa osallistujat ovat sähköpostiosoitteiden mukaisessa aakkosjärjestyksessä.

Osallistujalistan numero 23 on Katja, joka saa alisanmamman lahjoittaman palkinnon ja numero 49 on Villanne, joka saa Iran lahjoittaman palkinnon.

Selvintä taitaa olla, että voittajat ilmoittautuvat kyseisille lahjoittajille suoraan. Menenpäs tästä ilmoittelemaan voittajille ja lahjoittajille asiasta..


Huikeat onnittelut voittajille ja kiitos vielä kaikille mukanaolosta!!

Myssyilemisiin :).


Edit. Kävin plänttäämässä "valmis" -merkintöjä joihinkin postauksiin, joista tuo merkintä puuttui. Että älkää sitten ihmetelkö, kuka siellä on huseerannut.

3 kommenttia:

Inkeri kirjoitti...

Onnea voittajille!

Satu_U kirjoitti...

Onnea voittajille ja ISO KIITOS HELMIKSELLE järjestelyistä!

Villanne kirjoitti...

Jopas jotakin! Arpaonni suosi minua vaikka yleensä ei osu kohdalle. Kiitoksia Helmikselle järjestelyistä minunkin puolestani. Ilmoittelen huomenna yhteystietojani, nyt on lähdettävä nukkumaan. Huomenna aikaisin töihin. Hyvää yötä!